1

CRTANJE MANDALA- 7 ČAKRI- 7 ENERGETSKIH POLJA


U okviru autorskog programa ‘’Putovanje duše uz oblik i boje’’, sedam radionica je posvećeno našim energetskim centrima- čakrama, koje su smeštene u određenim telesnim zonama, od samog korena na dnu kičme, pa do vrha glave, čineći naše celokupno telo, savršenim energetskim poljem. Posebnim energetskim kanalima, čakre stvaraju vrtloge energije i prosleđuju je ka našim žlezdama sa unutrašnjim lučenjem, a žlezde dalje, u zavisnosti u kojoj su telesnoj zoni i koje organe obuhvataju, iste napajaju energijom , tako da je naše telo u stalnoj energetskoj vibraciji. Ali ova životna energija je neophodna i našoj podsvesti, našem duhovnom telu.
Radionice traju 5 sati, sa početkom u 16 h do 21 h. Ukupno 7 dana i 35 sati rada, u kojima ćete uživati,upoznati svoje telo, energizovati se, otkriti i razviti svoje kreativne potencijale, nove teme , i upoznati čarobne duše!!!
Kako ćemo raditi:
Upoznavanje sa telesnim zonama i energetskim čakrama, koja čakra koje organe energizuje;uticaj svake čakre na naše psihološko telo i našu podsvest, sa naglaskom na simptome disbalansa u protoku energije svake čakre; spoj telesne psihoterapije i Reiki metoda kao suptilne veze u učenju o značaju energetskog potencijala našeg tela; meditacija i yoga vežbe za otvaranje svake čakre, crtanje mandale čakre po jasnim uputstvima na kanvasu; bojenje iste akrilnim bojama; I na kraju primena mandale čakre u meditativne svrhe, jer svaka mandala ima svoju boju, a svaka boja emituje titraj na određenoj frekvenciji kao sama čakra.